Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Uutisia 2017

20.6.2017

Helgan ja Voiton lapset ovat nyt reilun 2 viikon ikäisiä. Silmät ovat auenneet, mutta selvästikään kovin hyvin ei näkö vielä toimi. Nenä sen sijaan jo pelaa ja pientä yritystä nahisteluun on nähtävissä. Kävelyä harjoitellaan myös kovasti, mutta onhan se aika vaappumista vielä :) Kiinteää ruokaa olen antanut niille vähän maisteltavaksi ja se kelpaa hyvin. Olga haluaisi kovasti jo päästä pentuja "hoitamaan", mutta ihan vielä ei Helgalle tämä sovi. Ovelta joutuu vielä mummokoira pentuja katselemaan!

Pinkki tyttö 2 vkoa

28.4.2017

Tänään oli jännittävä päivä, kun ajelimme Tuusulaan ultraan Helgan kanssa. En ollut ollenkaan varma sen tiineydestä, ainoastaan varovaisen toiveikas, joten kyllä tuntui ihanalta nähdä useita pieniä kiharanalkuja ultrassa! Lähes kymmenen vuotta edellisestä pentueesta, kyllä on jo aika :) 
4.4.2017

Eilen ajelimme Helgan kanssa Voittoa tapaamaan. Kaikki meni hyvin, pariskunta oli selvästi mieltynyt toisiinsa ja astutus onnistui! Nyt odotellaan kuun loppuun, jolloin käyn ultrassa selvittämässä, että onko pentuja tulossa. Alla kuvassa pariskunta:

FI MVA FI JVA JV-12 Vimpulan Silvanos ja C.I.B FI MVA SE MVA(N) HeJW-14 HeW-14 Caballus Iron Lady

Voitto ja Helga

23.3.3027

Helgan juoksun alkoi eilen. Toivottavasti saamme lähiaikoina alulle pieniä kiharoita. Kun edellinen pentue on jo veteraani-iässä, niin voisi sanoa, että olisi jo aikakin :-)

20.3.2017

Vuosi on vaihtunut ja kevät täällä! Helga sai helmikuussa mukavaa postia Belgiasta. Se on nyt kansainvälinen muotovalio CIB. Ilmoittauduimme loppuvuodesta rallytokokurssille, kun halusin jotakin mukavaa puuhaa pimeisiin iltoihin. Kurssilla oli tosi hauskaa ja päätin, että tätä on kokeiltava kokeessakin. Kävimme 12.3.2017 Porvoossa sitten ensimmäisessä startissa ja hyvin se meni, tuloksena 95/100 pistettä ja hyväksytty tulos.

Helgan juoksu alkaa ihan minä päivänä hyvänsä, kevättä on rinnassa!

Ekan kokeen jälkeen :)

18.11.2016
 
Pentuesuunnitelmat keväälle 2017 on päivitetty:) Koska Helga ei tullut tiineeksi innostuin ilmoittamaan meidät joulukuussa alkavalle rallytokokursille. Ajattelin, että on mukavaa saada jotakin hauskaa tekemistä talven pimeneviin iltoihin. Saapa nähdä mitä siitä tulee, laji on minulle vieras :)
Messariinkin menemme toisena päivänä, niin saadaan tälle vuodelle toinenkin näyttelykäynti.

Samuli ja koirat syyskuun lopulla Rajamäellä lenkillä